Terug naar overzicht
Artikel 18 van 18 Volgend product

Ballonen pilaar Rabobank

Artikelnummer: BD-2015.01
€ 0,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 0,00
Omschrijving

Een blikvanger voor uw bedrijf

Een ballonnenpilaar bij de ingang is natuurlijk het mooist wanneer de kleuren aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. De opdrachtgever van deze ballonnenpilaar in de kleuren Blauw/Wit/Oranje is dan ook niet moeilijk te raden. Speciaal voor de Rabobank maakten we deze ballonnenpilaar. Maken we de volgende voor u? Kijkt u op de site voor de mogelijkheden of neem contact op.

Ballonpilaren, gemakkelijk te plaatsen

Ballonpilaren zijn niet alleen een mooie blikvanger, ze zijn ook eenvoudig te plaatsen. De verzwaarde voet zet je op een plaats naar keuze en zorgt ervoor dat de pilaar op zijn plaats blijft. Ook bij matige wind zal de ballonpilaar blijven staan. Door de hoogwaardige kwaliteit ballonnen heb je meerdere dagen plezier van een ballonpilaar.

Verschillende ontwerpen

Ballonpilaren zijn aan te passen aan uw eigen huisstijl. Kies voor 2 of 3 kleuren en maak het af met een prachtige topballon. Of ga voor een heel ander ontwerp zoals een ballonpilaar met hartjes topballon. En wil je je gasten feestelijk onthalen kan dit natuurlijk ook met een ballonnenboog. Bij withagen-attractieverhuur vind je altijd de juiste ballondecoratie.
Specificaties

Extra informatie

Hoogte in cm 225
Diameter in cm 65
Afmeting transport L x B x H 225 x 65 x 65 cm
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.