Ballonnenpilaar

Ballonnenpilaar, wat is dat?

Ballonnenpilaar is een soort zuil die gevormd worden door ballonnen. Een ballonnenpilaar staat op een hoogwaardige zilveren voet en kan dus veilig buiten staan. Zolang het niet te hard waait kunt u ook buiten dagenlang plezier hebben van een ballonnenpilaar. Zet een ballonnenpilaar in om extra aandacht te trekken aan voorbijgangers. Ze zijn ideaal om als promotie in te zetten voor u bedrijf.

Ballonnenpilaar met en zonder topballon.

Vaak denken mensen bij een ballonnenpilaar aan een rechte kolom van ballonnen. Maar ballonnenpilaren zijn natuurlijk veel mooier als ze uit meerdere kleuren zijn opgebouwd. Bij ons vindt u dan ook de leukste kleurenpatronen die vrolijk draaiend de pilaar vormen. Wat past het beste bij u? Een tweekleurige ballonnenpilaar? Of voeg nog een extra kleur toe aan de ballonnenpilaren ? Maak de ballonnen pilaren helemaal compleet door te kiezen voor een bijpassende topballon. Zo bereiken ze een hoogte van meer dan 2 meter! Wij advisren dan ook altijd een topballon te gebruiken om een mooiere uitstraling te krijgen.

Withagen-attractieverhuur is de nummer 1 in ballonnenpilaren

Voor de mooiste creaties ballonnenpilaren moet u bij Withagen zijn. Door de uitgebreide kennis van de nieuwste technieken leveren wij vakwerk op maat. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden. Welke soort ballonnenpilaar u ook wenst, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de ballonnenpilaren hebben wij ook nog vele andere mogelijkheden bijvoorbeeld een ballonnnen boog of wat dacht u van een ballonnenslinger.

?>