Tenten huren

Welke tenten huur je voor welk event?

Tenten zijn er in alle soorten en maten en wij beschikken over allerlei soorten Pagode Tenten, Piramide Tenten en ook Starshade Tenten. Elk evenement is immers uniek en het is dus nodig om de juiste tent te kiezen voor het evenement. Kiest u voor een hoge punt op de tent of gaat u liever voor een minder hoge tent. Alles is mogelijk. Zo kunt u meerdere tenten aan elkaar koppelen om de gewenste oppervlakte te overkappen.

Kan ik de tenten zelf opzetten?

U kunt aangeven waar de tent moet komen te staan en aan welke kant de ingang moet komen maar wij zetten de tenten voor u op. Waarom niet kiezen voor het gemak en de zekerheid van een professioneel opgezette tent? Het bespaart u een hoop moeite en u weet zeker dat de tent stevig staat en alles op de juiste wijze bevestigd is. De tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en mits juist opgebouwd zullen ze u tegen de meeste weersinvloeden beschermen!

Tenten van Withagen-attractieverhuur, een verstandige keus.

Heerlijk zorgeloos genieten van de beschutting die de tenten u bieden en dat zonder u druk te maken over de op- en afbouw ervan. U kunt elke piramidetent en pagodetent helemaal inrichten naar eigen keus. Koppel ze aan elkaar, kies voor een dichte wand of een wand met een raam erin en kies zelf hoe groot uw tent moet zijn. Het is zelfs mogelijk de tenten te versieren met een banner of een vlag.