Skytubes

Wat is een Skytube?

Skytubes zijn een eenvoudige manier om de aandacht al van ver te trekken. Zo kunt u makkelijk mensen naar uw evenement lokken. Ook geeft een skytube een feestelijke uitstraling aan uw evenement. Het is zelfs mogelijk om een skytube te plaatsen in de gewenste kleur zodat deze past bij uw huisstijl. Naast de gewone Skytubes kunt u ook kiezen voor een Skydancer. Deze heeft armen waarmee hij vrolijk is de wind wappert.

Waar kan ik Skytubes het beste plaatsen?

Bij het opzetten van de skytube moet je altijd rekening houden met de wind. Bij harde wind gaat de skytube verder heen en weer. Zorg daarom dat de skytube ver genoeg weg staat van bomen, struiken, lantaarnpalen en andere obstakels. Begeleid de skytube bij het aan- en uitzetten van de blower. Dit geeft het minste risico op beschadiging. De blowers zijn ook voorzien van verlichting. Zo zijn ze ook zichtbaar in het donker. Let er wel op dat je eerst de lamp uitzet en laat afkoelen alvorens je de stytube neerlaat.

Waarom bij Withagen-attractieverhuur huren?

Wij bieden een maatoplossing voor iedereen. Wij hebben een groot aanbod Skytubes in diverse kleuren. Als u dat wenst kunnen wij uw skydancer of tube leveren op locatie en helpen bij het opzetten. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat en het bereiken van een zo groot mogelijk publiek. En dan weet u ook zeker dat ze op een veilige plaats staan. Ook kunnen wij skytubes maken in uw huisstijl. Verder zijn al onze skytubes voorzien van licht zo dat ze ook in het donker opvallen.