Kerst

Fijne Kerstdagen beleef je met Withagen-attractieverhuur

Wat is er nu leuker dan uw hele winkel of evenement speciaal voor de feestdagen van de mooiste kerstdecoratie te voorzien? Voor de kerstdagen hebben wij hier een greep uit ons assortiment waarmee je je gasten en publiek laat genieten in kerstsfeer. Van kerstmanpakken tot ballonnen en kersthuisjes; bij ons vindt u het allemaal!

Maak met mooie kersthuisjes een echte kerstmarkt!

Bij kerstdecoratie verhuur horen natuurlijk ook de alom bekende kerstmarkt kraampjes. Om tijdens de feestdagen op te vallen en mensen naar je kraam te trekken moet de marktkraam er feestelijk uitzien. Met onze kersthuisjes zet u in 2 minuten een prachtige kraam neer. De volledige houten ombouw is niet alleen heel sfeervol, ze biedt ook extra bescherming tegen het koude weer. Je kunt zelfs kersthuisjes huren met verlichting.

Val op door kerstdecoratie te huren!

Wil je opvallen tijdens de Kerstdagen? Met een blikvanger zoals de opblaasbare Kerstman komt de hele omgeving in de Kerststemming. Maar ook met leuke ballondecoratie in kerstthema kun je jouw huis, winkel of evenement in kersstijl aankleden.

Naast aankleding ook entertainment mogelijk

Bij Withagen-attractieverhuur ben je niet alleen aan het juiste adres voor kerstdecoratie verhuur, ook voor entertainment kun je bij ons terecht. Verkleed je je liever zelf als Kerstman met een Kerstmanpak of laat je liever een van onze acts lopen om je publiek te vermaken? Bij Withagen is alles mogelijk!

?>