Aanhangwagens

4 artikel(en) gevonden
4 artikel(en) gevonden

Aanhangwagens

Wilt u een a an hanger huren?

Soms past uw bestelling niet in de auto. Of u wilt die leuke kast van markt plaats ophalen. Hoe pakt u het dan aan? U huurt een aanhanger! Bij ons kunt u ook eenvoudig een aanhanger huren. Vergeet niet dat u een extra kentekenplaat nodig heeft voor op de aanhang er.

Open aanhanger of toch liever een gesloten aanhangwagen?

Welke aanhanger voor u het meest geschikt is hangt natuurlijk af van wat u moet vervoeren en hoe het weer is. Wij hebben diverse typen gesloten aanhangers zodat u zelfs de groo tste lading kunt vervoeren. Hou er wel rekening mee dat u een E rijbewijs nodig heeft voor de tandemasser . Is het goed weer en kan de lading niet wegwaaien dan is een open aanhanger ook een mogelijkheid. Voor de enkelasser aanhangwagen is rijbewijs B bovendien voldoende.

Huur aan hangwagens bij Withagen.

Aanhangwagen verhuur is misschien niet waar u als eerste aan denkt bij Withagen- attractieverhuur . Toch zijn aanhangers onlosmakelijk verbonden met het verhuren van at tracties. Veel van onze grote attracties en springkussens passen immers niet in de auto. Daarom b ieden bij aanhangers aan tegen de laagste prijs.