AquaRoller in actie

AquaRoller

Artikelnummer: WS-2012.02
€ 475,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 65,00

Totaal exclusief BTW

€ 475,00
Omschrijving

Aquaroller, de buis voor op het water!

De naam aquaroller verklapt eigenlijk al waar het bij deze leuke waterattractie om draait. Met de Aquaroller kun je op een leuke manier met 2 personen tegelijkertijd over het water lopen. Door in de Aquaroller te lopen gaat deze vooruit op het water. Of achteruit als je de andere kant op loopt. Spreek samen goed af welke kant je op gaat en hoe hard jullie willen gaan. Als de aquaroller eenmaal in beweging is duurt het wel even voor hij tot stilstand komt!

Dobberen op het water?

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet meer terug naar de kant kunt komen of dat je gaat zinken. Voor de veiligheid van de gebruikers van de Aquaroller bestaat deze uit diverse aparte opblaasbare kamers zodat hij altijd zal blijven drijven, zelfs als een kamer lek zou raken. Daarnaast zit de Aquaroller altijd aangelijnd met 2 touwen zodat deze niet kan afdrijven en je altijd weer veilig naar de kant begeleid kunt worden. Aan de zijkanten zijn de openingen voorzien van een net dat tijdens het gebruik voorkomt dat je zomaar in het water zou vallen.

Laat Withagen jouw evenement verzorgen!

De Aquaroller is alleen in te huren geheel compleet verzorgd door ons. Dit om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Bovendien maken onze professionals de ervaring in de aquaroller nog beter omdat zij de aquaroller kunnen bijsturen wanneer nodig en kunnen helpen bij het in,- en uitstappen. Zo hoef je zelf alleen maar plezier te maken en zorgen wij voor de rest! Voor attracties op het vasteland hebben wij ook een uitgebreid assortiment attracties die je met begeleiding huurt. Hoor de kreten van enthousiasme wanneer kinderen in een attractie zoals de bungee trampoline mogen! Prijs voor Koninginnedag op aanvraag:
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 320
Diameter in cm 300
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 550 wat
Afmeting transport L x B x H zie gebruiks handleiding
Transport Gewicht (Kg) zie gebruiks handleiding
Handleiding