Aquabootje (radarbootje) klein in actie

Aquabootje (radarbootje) klein

Artikelnummer: WS-2013.03
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Word kapitein van je eigen boot

Door diverse waterspelen te huren, zorg je direct voor een hoop waterpret. Stap bijvoorbeeld in één van de aquabootjes en stuur je bootje over het water als een heuse kapitein. Je bestuurt de bootjes door met je handen aan de hendels te draaien waarna de raderen in beweging komen. Door het ene rad sneller te laten draaien dan het andere rad, kun je bochten maken. Laat de waterpret maar beginnen!

Veiligheid voorop!

Het fijne aan de aqua bootjes is dat ze van kunststof zijn gemaakt. Dit maakt de bootjes licht van gewicht maar toch heel sterk. De aqua bootjes zijn geheel dubbelwandig waardoor ze tegen een stootje kunnen en niet snel lek zullen raken. Dit waterspel kan je huren voor een kinderfeestje of groots buurtfeest in de zomer.

De bootjes zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en kunnen een gewicht van 50 kg dragen. Kleine kinderen kunnen tevens onder begeleiding van een volwassene met de radarbootjes varen. Hiervoor hebben wij grotere bootjes beschikbaar.

Dit waterspel huren inclusief zwembad? Withagen maakt het mogelijk!

De waterbootjes kunnen prima in een plas of vijver worden gebruikt, maar het makkelijkst is om te varen in het zwembad. Mocht je nu zelf geen zwembad hebben dan kun je deze ook huren bij Withagen-attractieverhuur. We hebben een zwembad van 10m x10m dat je eenvoudig kunt opblazen. Wanneer je het dan vult met water kunnen kinderen hierin lekker varen met de radarbootjes. Door dit waterspel te huren zorg je dus voor een gegarandeerde topdag!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Gewicht tot (Kg) 50
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.