Appeltje Speelkussen

Artikelnummer: SP-2008.02
€ 150,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 150,00
Omschrijving

Overdekt springkussen

Gezond eten en voldoende bewegen is belangrijk. Dagelijks een stuk fruit komt de gezondheid ten goede. Maar wat dacht je dan van dit appel springkussen?! Dit overdekte springkussen huur je om gezond eten te promoten en de kinderen tegelijk op leuke wijze te laten bewegen! Kruip in de rode appel en je kunt lekker overdekt springen!

Pas op voor mee-eters!

Het appel springkussen heeft allerlei leuke obstakels waar je tussendoor kunt springen. Kruip door het klokhuis, maar pas op voor de worm! De worm kruipt namelijk ook rond in het springkussen. Het appel springkussen is overdekt, waardoor je zelfs met minder weer lekker kunt springen en kruipen.

Bewegen wordt leuk met Withagen!

Een overdekt springkussen is niet alleen leuk, maar ook nog eens perfect wanneer het weer niet zo meezit. Zo kunnen de kinderen toch heerlijk bewegen in de buitenlucht. Withagen-attractieverhuur heeft naast het appel springkussen meer overdekte springkussens in het assortiment, zoals het Circus springkussen! Ook op het Tweenie springkussen is eenvoudig een dakje te plaatsen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 14 jaar
Lengte in cm 570
Breedte in cm 480
Hoogte in cm 320
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 130 x 100 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) 130 kg
Vervoer
Handleiding