Alle negen

Alle negen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.63 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is alle negen?

Alle negen wordt ook wel “shut the box” genoemd en is een dobbelspel waarbij je moet rekenen. De rekensommen zijn eenvoudig maar belangrijk is het om de juiste tactische beslissingen te maken en te kiezen voor de juiste combinatie op het goede moment. Uiteraard blijft het een dobbelspel en moet je ook een beetje geluk hebben bij je worp met de ogen op de dobbelsteen.

Hoe werkt alle negen?

Het spel bevat 9 cijfers die open en dicht geklapt kunnen worden. Aan de hand van twee dobbelstenen kunnen de cijfers dichtklappen. De winnaar is degene die het eerst alle cijfers dicht krijgt, of degene die de minste punten over houdt nadat je niet meer kan. Gooi je bijvoorbeeld 6 dan kun je kiezen: 4 + 2 omhoog of 5 + 1? Maak jij de goede keuzes en wordt jij de winnaar van alle negen?

Geluk met de dobbelsteen?

Bij Withagen-attractieverhuur huur je de leukste spellen. Heb jij tijdens het spelletjes spelen altijd geluk met de dobbelsteen? Dan kun jij vast ook de winnaar worden bij Toren van Pisa of paardrennen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

50

Breedte in cm

45

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

40 x 50 x 8 cm

Transport Gewicht

3,9 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Spiegel schrijven witBalwerpen