afzetpalen met koord 4 st

Artikelnummer: DI-2008.01
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Een gouden ontvangst!

Verwelkom de gasten op jouw evenement in stijl! Met deze elegante afzetpalen in goudkleur wordt de entree van uw feest of open dag wel erg stijlvol. De goudkleurige afzetpalen zijn met elkaar verbonden door rood gekleurde koorden. Met zo'n prachtige afzetting zal niemand deze negeren. Zo kun je de bezoekersstroom goed regelen of een gedeelte afsluiten waar je geen mensen wilt hebben tijdens het evenement.

4 Afzetpalen, eenvoudig te plaatsen

De afzetpalen zijn eenvoudig te plaatsen en de rode koorden zijn eenvoudig vast te klikken aan de goudkleurige afzetpalen. Niet alleen kun je ze langs weerszijden van een pad plaatsen. Je kunt met de afzetpalen ook bijvoorbeeld een schilderij of kunstwerk afschermen van bezoekers zodat ze niet te dichtbij komen. Met deze afzetpalen baken je af wat je af wilt zetten op wel een hele chique manier.

Schitter op de catwalk

Bij een grandioze entree om je gasten te verwelkomen hoort natuurlijk eigenlijk ook een rode loper. Iedereen voelt zich extra speciaal met een loopje over de rode loper, terwijl van achter de afzetpalen de bewonderaars toekijken. Uiteraard kun je naast de goudkleurige afzetpalen ook kiezen voor chromen afzetpaaltjes. Voor veel gasten is dit ook een ideaal fotomoment waardoor ze altijd herinneren hoe bijzonder jouw evenement was!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 570
Diameter in cm 30
Afmeting transport L x B x H 30 x 30 x 90 cm per paal
Transport Gewicht (Kg) 8,84 kg per paal
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.