Achterwaarts knikkeren

Artikelnummer: OS-2007.44
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Knikkeren maar dan anders

Wie heeft er niet geknikkerd op het schoolplein? Zodra het weer het toe laat neemt iedereen zijn knikkers mee en verzamelen de kinderen zich rond het knikkerpotje. Met verschillende knikkers wordt er gespeeld, elke knikker heeft een eigen waarde. Knikkeren doe je dan met je hoofd naar het knikkerpotje toe. Maar gewoon knikkeren kun je op veel plaatsen. Achterwaarts knikkeren niet. Maar wel als je huurt bij Withagen-attractieverhuur!

Achterwaarts knikkeren huren?

Bij het attractieverhuurbedrijf met het grootste assortiment van Bergen op Zoom kun je allerlei leuke oud-Hollandse spellen huren. Zoals bijvoorbeeld het achterwaarts knikkeren. Bij dit spel ga je echter met je rug naar de hole staan en probeer je zo te scoren. Iedereen heeft 10 kansen. Heb jij de meeste punten?

Bezorgen of Afhalen?

Als je een spelletje wilt huren voor je feest of evenement kun je dit zelf afhalen in Bergen op Zoom. Een spel als ringen doorhalen of vijf op een rij past moeiteloos in elke auto. Maar als je ervoor kiest om een voordeelpakket te huren met daarin tal van leuke oud-Hollandse spellen wordt dit al afhankelijk van de auto. Dan kan het makkelijker en zelfs voordeliger zijn om dit spellenpakket te laten bezorgen. Bij Withagen-attractieverhuur kan het allemaal. Ons motto is niet voor niets: "Huren zonder zorgen!"
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 122
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 30
Afmeting transport L x B x H 122 x 40 x 3 cm
Transport Gewicht (Kg) 3,75 kg
Vervoer
Handleiding