Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 12

Abraham

Artikelnummer: BV-2007.04
€ 45,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 45,00
Omschrijving

Waar haalt Abraham de mosterd?

Een 50ste verjaardag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! En met deze metershoge blikvanger gaat de 50e verjaardag zeker niet ongemerkt voorbij! Met een hoogte van bijna 4 meter zie je de Abraham pop al van verre staan. Dit is een echte eye-catcher.

Stiekem een Abraham pop huren?

Viert je vader binnenkort zijn verjaardag 50 jaar? Ziet je man binnenkort Abraham? Of misschien je buurman, kennis, collega of vriend? Verras hem door deze opblaasbare Abraham pop stiekem te plaatsen! Het gebruik is zeer eenvoudig, u haalt Abraham pop uit de tas, sluit de blower aan en steekt de stekker in het stopcontact en binnen 2 minuten staat uw verrassing klaar. Na het opblazen maakt u rondom de scheerlijnen vast zodat de Abraham pop stevig staat. Gemakkelijk vervoerbaar in de kofferbak van een personenauto. Kom hem ophalen bij ons in Bergen op Zoom. Bovendien is de Abraham 50 jaar pop voorzien van een stille inwendige blower. Zo kunt u hem dicht bij uw gasten plaatsen.

Een ruim assortiment Abraham en Sarah poppen.

Naast een groot aantal themafiguren en opblaasbare Sarah poppen heeft Withagen-attractieverhuur ook vele leuke Abraham figuren. Vader Abraham en de Abraham met stok zijn slechts een greep uit ons alsmaar groeiend assortiment.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 50 jaar
Lengte in cm 250
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 370
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 190 watt
Afmeting transport L x B x H 70 x 70 x70 cm
Transport Gewicht (Kg) 17 kg
Vervoer
Handleiding