Abraham met stok

Artikelnummer: BV-2017.02
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Hoera! Abraham 50 jaar!

Hoe kun je de 50e verjaardag van een man beter vieren dan met een pop in de tuin? Met deze opblaasbare Abraham zal de jarige zeker verrast zijn! En iedereen in de buurt zal dankzij deze Abraham blikvanger weten waar het feest is. Zo'n opblaaspop is een leuke versiering en eenvoudig te plaatsen bovendien!

Waarom een Abraham pop huren?

Een Abraham (of Sara voor vrouwen) huren is de makkelijkste manier om een verjaardag 50 jaar te vieren. Zelf een pop knutselen is vaak tijdrovend en het resultaat kan soms flink tegenvallen. En 50 jaar man is toch een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. De Abraham met stok is niet duur en eenvoudig op te zetten, dus maak het uwzelf makkelijk en huur deze opblaasbare Abraham!

Ophalen bij Withagen of laten bezorgen?

Voor weinig geld heeft u een prachtige Sarah of Abraham opblaaspop bij u thuis staan. Maar dan moet u hem zelf afhalen in Bergen op Zoom. Heeft u toch liever dat wij de Abraham pop opzetten voor u dan kan dit tegen meerprijs. Kijk ook eens bij onze andere Abrahampoppen: een traditionele Abraham pop of bijvoorbeeld Vader Abraham
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 50 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 200
Hoogte in cm 280
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 380 watt
Afmeting transport L x B x H 70 x 70 x70 cm
Transport Gewicht (Kg) 7 kg
Vervoer
Handleiding