Abraham in badpak

Artikelnummer: BV-2017.07
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Hoera, 50 jaar!

Het vieren van je 50e verjaardag betekent dat je een bijzondere leeftijd hebt bereikt, en dat moet natuurlijk gevierd worden met een opblaas Abraham pop! Een halve eeuw is immers niet niks! Het is dan ook niet gek dat een man extra in het zonnetje wordt gezet als hij 50 jaar wordt. Of de jarige er nu zelf wel of niet bij stil wil staan, het bereiken van deze leeftijd hoort gevierd te worden!

Een opblaas Abraham pop

Met een opblaas Abraham pop heb je in korte tijd een geweldige blikvanger die je kunt plaatsen in de tuin, op het werk of bij de sportclub. Zo kun je je vader, man, vriend of collega op zijn verjaardag de verassing geven die hij niet snel zal vergeten! Deze opblaasbare Abraham variant is ook nog extra ludiek doordat hij in een badpak staat. Zo steek je al helemaal de draak met de jarige! Met de bijgeleverde blower blaast de pop zich met enkele minuten op en dankzij de touwen en haringen wordt hij stevig op zijn plaats gehouden. Daarnaast is iedere opblaas Abraham pop van Withagen-attractieverhuur voorzien van een eenvoudige handleiding. Het zelf afhalen en opzetten is daarom ook super gemakkelijk!

Groot assortiment, niet duur!

Een verrassing hoeft niet duur te zijn! Wij kunnen de opblaaspop voor jou plaatsen zonder dat de jarige van tevoren iets zal merken. Maar al onze Abraham en Sara poppen zijn ook zelf op te halen en op te zetten waardoor je heel wat geld kunt besparen. Ons assortiment aan opblaas Abraham poppen stopt niet bij deze grappige badpak variant. Zo kan je bijvoorbeeld ook een traditionele Abraham pop huren. Daarnaast bieden wij nog een aantal grappige varianten. Wat dacht je van bijvoorbeeld de vader Abraham met bierpul of de Abraham met stok?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 50 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 250
Hoogte in cm 400
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 380 watt
Afmeting transport L x B x H 60x60x50 cm
Transport Gewicht (Kg) 15 kg
Vervoer
Handleiding