Terug naar overzicht
Artikel 4 van 4 Volgend product

Aanhangwagen open

Artikelnummer: AW-2006.02
€ 15,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 15,00
Omschrijving

Huur een open aanhangwagen!

Snel veel goederen verplaatsen? Met een open aanhanger is dat geen probleem! Als je geen enorme verhuizing gepland hebt staan maar juist een paar kleinere spullen wilt vervoeren die niet in de auto zelf passen, is het huren van een open aanhangwagen een goed idee. Als je grotere objecten wilt verhuizen of spullen die droog moeten blijven kun je ook kiezen voor een tandemasser of een aanhangwagen met huif. Met een open aanhanger kun je gemakkelijk laden en lossen, ideaal voor de snelle klus!

Handig om te weten als je een open aanhangwagen gaat huren

Er zijn een aantal factoren bepalend voor het huren van de juiste aanhanger. Welke rijbewijs heb je nodig? Aanhangers tot een maximum totaalgewicht van 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) mogen door iedereen met een rijbewijs B worden bestuurd. De open aanhangwagen is ongeremd. Ongeremd betekent dat er geen rem op de aanhangwagen zelf zit; de remweg kan hierdoor aanzienlijk langer zijn. Hoe ook rekening met een extra kentekenplaat die op de aanhanger bevestigd kan worden.

Op tijd reserveren

Als je een verhuizing plant regel je vaak ook wat mensen die je komen helpen. Zeker bij het vervoeren van grote objecten is hulp handig. Zorg er daarom ook voor dat je tijdig je aanhanger reserveert en je ook daadwerkelijk op de geplande dag je goederen kunt vervoeren. Dit geldt niet alleen voor de open aanhanger maar ook voor de gesloten enkelasser met klep of de mega tandenmaster waarmee je zelfs de grootste en zwaarste springkussens kunt vervoeren.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 315
Breedte in cm 160
Hoogte in cm 125
Afmeting transport L x B x H 315 x 160 x 125 cm
Transport Gewicht (Kg) max 750 kg totale massa
Vervoer Dit is een aanhanger
Handleiding