8 x voetbalrokken in actie

8 x voetbalrokken

Artikelnummer: VB-2010.02
€ 75,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 75,00
Omschrijving

Voetbalrokken, het leukste voetbaltenue

Wie wil voetballen zorgt natuurlijk dat hij of zij de juiste voetbalkleding aantrekt alvorens het voetbalveld te betreden. Maar zelfs de dames van het Nederlands elftal hebben nog nooit in deze voetbaloutfit gevoetbald. Het is dan ook niet terecht om dit voetbalspel damesvoetbal te noemen. Het is namelijk niet alleen bedoeld voor vrouwen, want ook mannen beleven ook de grootste lol aan het voetballen in een rokje.

Wat maakt een voetbalrok zo leuk?

Het leuke van de voetbalrokken is dat je je voeten niet ziet en dus ook niet weet waar de bal is. Dit maakt het voetballen moeilijker maar ook leuker! Bovendien bevordert een voetbalrok ook fair play. Een tackle of sliding wordt een stuk moeilijker en het komt dus echt aan op het spelen van voetbal zoals dat hoort.

Geen veld in de buurt?

De voetbalrokken aantrekken en spelen op een echt voetbalveld is natuurlijk het makkelijkste. Maar je kunt de voetbalrokken ook gebruiken op een trapveldje in de buurt. Het leukste is het echter als je het voetbalrokken in een opblaasbare boarding speelt. En voor wie voetbalrokken nog niet gek genoeg vindt hebben we ook bungeevoetbal in ons assortiment. Ook voor voetballiefhebbers heeft Withagen-attractieverhuur het leukste assortiment.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 80
Diameter in cm 105
Afmeting transport L x B x H 8 x 105x105x25
Transport Gewicht (Kg) 8 x 6,5kg
Vervoer
Handleiding