2 emmertjes waterdragen

Artikelnummer: ZK-2007.15
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 45,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Twee emmertjes water dragen

Bij dit spel hoef je niet zoals in het liedje eerst 2 emmertjes te pompen. Het doel van dit leuke zeskamp spel is de 2 emmertjes water te dragen zonder de helft te verliezen. De emmers zitten vast aan een grote balk die je over je schouders legt. Ga dan voorzichtig rechtop staan zodat de emmertjes vrij komen te hangen aan weerszijden van je lichaam. Nu kun je starten en het parcours zo snel mogelijk proberen af te leggen.

Een zeskamp organiseren

Een zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld. 2 Emmertjes water dragen is dan ook een spel wat hier erg goed in past. Maak bijvoorbeeld een estaffette en geef de emmertjes steeds door aan de volgende persoon van jouw team.

De leukste zeskamp spellen huren

Withagen-attratractieverhuur heeft een enorm aanbod attracties, springkussens, spelletjes etc. Onderdelen van een zeskamp kunnen heel groot zijn maar met kleine spellen kun je evengoed een zeskamp organiseren. Het voordeel van zeskamp spellen huren bij Withagen-attractieverhuur is dat veel van deze spellen gewoon in een personenauto passen en dus relatief goedkoop te huren zijn als je ze zelf komt ophalen in Bergen op Zoom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een funslang of de kruiwagenrace? Bij ons vind je altijd een geschikt spel voor jouw zeskamp!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 100
Breedte in cm 30
Hoogte in cm 115
Afmeting transport L x B x H 100 x 30 x 30 cm
Transport Gewicht (Kg) 2,75 kg
Vervoer
Handleiding